How It Ends (2018)
PRISNI 5 SEKONDALoading...

How It Ends (2018)

2087
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb:

Historia e Filmit është ambientuar pas një apokalipsi misterioz që shkakton një valë shkatërrimtare dhe dhune. Një burrë duhet të përballet me një udhëtim përmes një kombi në kaos për të shpëtuar gruan e tij shtatzënë. Me të është edhe babai i gruas, me të cilin ai nuk ka një marrëdhënie shumë të ngushtë. Vini re: How It Ends do të shfaqet më 13 korrik 2018 në Netflix dhe shumë shpejt pas asaj date tek ne!