Home Invasion (2016)

Loading...

Home Invasion (2016)

6490
75 min
Viti: 2016 Cilësia: HD IMDb: 4.9

Kur një grua e pasur dhe thjeshtri i saj sulmohen nga tre hajdutë ekspertë në shtëpinë e tyre luksoze,forma e vetme e ndihmës së saj vjen nga telefonata me një operator të sistemeve së sigurisë së shtëpisë. Por kur situata ashpërsohet me grabitësit, do t'i besojë ajo atij për të qënë sytë e saj dhe për ta nxjerrë nga ky rrezik.