Hereditary (2018)
PRISNI 5 SEKONDALoading...

Hereditary (2018)

641
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.5

Pas vdekjes së gjyshes, një familje në zi përndiqet nga ndodhi tragjike dhe shqetësuese që hedhin dritë mbi sekretet e zeza të familjes.