Hell Ride (2008)

Loading...

Hell Ride (2008)

2548
Viti: 2008 Cilësia: HD IMDb: 5.1

Dy rivale të bandave të motorve, Viktorët dhe Gjashtë-Gjashtë-Gjashtë, ri furnizojn me dekada rivalitetin e tyre të vjetër.