The Great Beauty (2013)

Loading...

The Great Beauty (2013)

2910
141 min
Viti: 2013 Cilësia: HD IMDb: 7.7

Për dekada të tëra, Xhep Gambardela e ka shtruar me shkëlqim rrugën e jetës joshëse të natës në Romë. Por, pas 65-vjetorit të tij dhe gjithashtu një lajmi tronditës që merr nga e shkuara, Xhep shikon përtej klubeve të natës dhe festave dhe dëshiron të gjejë një peisazh absurd ku koha nuk ekziston dhe bukurinë e madhërishme.