Gabbar is Back (2015)

Loading...

Gabbar is Back (2015)

9133
Viti: 2015 Cilësia: Blu-ray IMDb: 7.3

Një njeri i brengosur merr ligjin në dorë kur fillon të rrëmbejë dhe të vrasë nëpunësit e korruptuar në administratën e Indisë.