Fifty Shades Darker (2017)

Loading...

Fifty Shades Darker (2017)

12297
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 4.7

Ndërkohë që Kristian përballet me demonët e tij, Anastasia duhet të përballet me urrejtjen dhe xhelozinë e femrave përpara saj.