French Blood (2015)

Loading...

French Blood (2015)

4037
98 min
Viti: 2015 Cilësia: HD IMDb: 6.0

Një ish Neo-Nazist dhe 'Skinhead', Marko Lopez, përpiqete ta hedhë pas të shkuarën e tij të dhunshme raciste dhe urryese. Ai bën çmos që të qëndrojë larg miqve të tij Neo-Nazist dhe veprimeve të tyre.