Forever My Girl (2018)

Loading...

Forever My Girl (2018)

2359
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 6.2

Ylli i muzikës kantri Liam Peixh e la të fejuarën e tij në altar, duke zgjedhur kështu famën dhe pasurinë. Sidoqoftë, Liam nuk e harroi kurrë dashurinë e tij të vërtetë, Xhozin, dhe as komunitetin e vogël ku ai ishte lindur dhe rritur. Kur ai kthehet në vendlindjen e tij për funeralin e shokut të ngushtë të shkollës së mesme, Liam papritmas përballet me pasojat e gjithçkaje që ai la pas.