First Reformed (2017)
PRISNI 5 SEKONDA 

Shkarko APK Filma24

First Reformed (2017)

1446
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 7.5

Një prift i një zone të vogël në Nju Jork përballet me dëshpërimin në rritje, të shkaktuar nga tragjeditë, shqetësimet e botës dhe një e kaluar torturuese.Loading...