Fathers and Daughters (2015)

Loading...

Fathers and Daughters (2015)

8551
116 min
Viti: 2015 Cilësia: HD IMDb: 7.0

Një shkrimtar fitues i çmimit Pulitzer përballet me të qënit një i ve dhe baba mbas një problemi psikik, ndërkohë që 27 vjet më vonë, e bija vështirësohet të krijojë lidhjet e saj.