Epic (2013)

Loading...

Epic (2013)

4668
Viti: 2013 Cilësia: HD IMDb: 6.7

Epic tregon historinë e një beteje të vazhdueshme në thellësi të pyllit që ndodhet mes forcave të së mirës dhe forcave të së keqes. Kur një vajzë adoleshente e gjen veten të transportuar në mënyrë magjike brenda këtij universi sekret, ajo duhet të bashkohet me një skuadër të çmendur karakteresh gazmorë dhe magjikë në mënyrë që të shpëtojë botën e tyre... dhe tonën.