Enter The Wild (2018)
PRISNI 5 SEKONDALoading...

Enter The Wild (2018)

198
96 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 4.5

Një grup të rinjsh ndërmarrin një aventurë për të vizituar pemën më të rrallë në botë, por ashpërsia e natyrës u kundërvihet dhe ata fillojnë të përballen me të vërteta të padëshiruara.