Downsizing (2017)
PRISNI 5 SEKONDALoading...

Downsizing (2017)

3342
135 minuta
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 5.7

Një satirë shoqërore në të cilën një njeri kupton se do të kishte një jetë më të mirë nëse do të zvogëlohej, duke u bërë pesë centimetra i gjatë, duke e lejuar atë të jetojë jetën midis pasurisë dhe shkëlqimit.