Dog Pound (2010)

Loading...

Dog Pound (2010)

3590
91 min
Viti: 2010 Cilësia: HD IMDb: 7.0

Tre delikuentë të mitur janë dënuar në institucionin korrektues ku ata ndeshen me dhunë bandash, vdekje, dhe ngacmimet nga stafi dhe të burgosur të tjerë.