Dirty Girl (2010)

Loading...

Dirty Girl (2010)

4271
90 min
Viti: 2010 Cilësia: HD IMDb: 6.5

Është viti 1987 dhe Daniela, ''vajza e keqe'' e shkollës po arratiset. Me të është shoku i saj bullafiq Klarku, një pako me miell dhe një radio plot me muzikë të viteve '80.