Detroit (2017)

Loading...

Detroit (2017)

3587
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 7.5

Dramë e bazuar në fakte të ndodhura gjatë trazirave të Detroitit në vitin 1967 në të cilat një grup policësh jo të ndershëm iu përgjigjën një ankese me ndëshkim nga mendja e tyre dhe jo me drejtësi.