Destination Wedding (2018)
PRISNI 5 SEKONDALoading...

Destination Wedding (2018)

200
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 6.2

Kur Frenk dhe Lindsi takohen rrugës për tek një dasmë, zbulojnë se kanë shumë të përbashkëta; të dy urrejnë nusen, urrejnë dhëndrin, urrejnë dasmën, urrejnë veten dhe të tjerët. Janë të dy njësoj të pakëndshëm dhe të mjerë.