Despicable Me 3 (2017)

Loading...

Despicable Me 3 (2017)

8168
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 6.4

Gru takohet me vëllain e tij binjak, simpatik, të gëzuar dhe më të suksesshëm, i cili dëshiron të bashkohet me të për një goditje të fundit kriminale.