Descendants 2 (2017)

Loading...

Descendants 2 (2017)

6587
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 7.0

Mali kthehet në Ishullin e të humburve për të gjetur armiken e saj Uman, vajzën e Ursulas që bashkëpunon me Harryn, djalin e Kapitenit Hook dhe Gilin, djalin e Gastonit.