Cop and a Half: New Recruit (2017)
PRISNI 5 SEKONDALoading...

Cop and a Half: New Recruit (2017)

3024
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 5.9

Një fëmijë me zhvillim të parakohshëm dhe një oficer policie bashkojnë forcat për të kapur një kriminel të fuqishëm.