Cars 2 (2011)
PRISNI 5 SEKONDALoading...

Cars 2 (2011)

1495
Viti: 2011 Cilësia: HD IMDb: 6.2

Ylli i garave Vetëtima Mekuin dhe shoku i tij Mater shkojnë matanë oqeanit për garat e Kampionatit Botëror. Por fitorja e tij bëhet e vështirë kur Materi bëhet pjesë e një historie spiunazhi ndërkombëtar.