Birdshot (2016)

Loading...

Birdshot (2016)

1631
Viti: 2016 Cilësia: HD IMDb: 6.9

Për t'i mësuar mbijetesën, një baba i mëson të bijës se si të përdorë armën dhe të gjuajë kafshë. Pa dashje, ajo vret Shqiponjën simbol të vendit. Me këtë veprim ajo nis një hetim policor dhe ndryshon fatin e saj, por a është vërtetë ajo shkaku, apo është thjesht një viktimë për të larguar vëmendjen nga krimet e vërteta?