Birdland (2018)

Loading...

Birdland (2018)

1954
89 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 4.1

Një ish-police, martesa e së cilës është në rrezik, fsheh kamera survejimi në shtëpinë e saj dhe sheh mëkatet e burrit të saj, duke u kthyer në soditëse të jetës së saj.