Battle Drone (2018)
PRISNI 5 SEKONDALoading...

Battle Drone (2018)

3845
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 4.8

Një grup mercenarësh të aftë e gjejnë veten të tradhëtuar nga qeveria amerikane dhe janë të detyruar të luftojnë rrugën e tyre nga një ekip i ri dhe vdekjeprurës i njeriut dron.