Black ’47 (2018)

Black ’47 (2018)

1522
  100 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.0

Në vitin 1847, një ushtar irlandez pasi kthehet nga lufta gjen nënën e tij të vdekur nga uria dhe vëllanë të vrarë nga britanikët. Ai bën çdo gjë që të hakmerret...Loading...