Avengers: Infinity War (2018)

Loading...

Avengers: Infinity War (2018)

2605
Viti: 2018 Cilësia: Kamer IMDb: 9.1

VINI RE: Filmi u ripostua me cilësi më të mirë dhe me titra shqip! Avengers dhe aleatët e tyre duhet të jenë të gatshëm të sakrifikojnë gjithçka në një përpjekje për të mposhtur te plotfuqishmin Thanosin, përpara se shpërthimi i tij i shkatërrimit t'i japë fund universit.