Atomic Blonde (2017)

Loading...

Atomic Blonde (2017)

5933
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 7.0

Një agjente zbulimi e MI6-ës dërgohet me mision në Berlin gjatë Luftës së Ftohtë për të zbuluar vrasjen e një agjenti dhe për të marrë listën e humbur të agjentëve që bënin lojë të dyfishtë.