Assassin’s Creed (2016)

Loading...

Assassin’s Creed (2016)

10857
Viti: 2016 Cilësia: HD IMDb: 6.2

Kur Kallum Linç eksploron kujtimet e paraardhësit të tij, Agilarit, dhe fiton aftësitë e një Vrasësi Mjeshtër, ai zbulon që është pasardhës i shoqërisë sekrete të vrasësve.