Aquaman (2018)

Aquaman (2018)

6073
Viti: Cilësia: HD IMDb:

Arthur Curry mëson se është trashëgimtari i mbretërisë nënujore të Atlantis dhe atij i duhet të udhëheqë popullin e tij, e të bëhet një hero i botës. Vini re: Ky film do të lëshohet në kinema në dhjetor të 2018!Loading...