Along with the Gods: The Two Worlds (2017)
PRISNI 5 SEKONDALoading...

Along with the Gods: The Two Worlds (2017)

2967
Viti: 2017 Cilësia: HDRip IMDb: 7.5

Pas një vdekjeje të papritur, zjarrfikësi Ja-hong dërgohet në jetën e përtejme nga tre mbrojtësit e tij. Vetëm pasi të kalojë 7 gjykime në 49 ditë dhe të provojë pafajësinë e tij në botën e të gjallëve, do mund të rimishërohet dhe tre mbrojtësit e tij do i qëndrojnë pranë gjatë gjithë gjykimeve.