All Eyez on Me (2017)

Loading...

All Eyez on Me (2017)

7088
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 5.9

All Eyez on Me (Gjithë Sytë mbi Mua) është një film biografik mbi jeten e Tupak Shakur, aktorit, raperit, poetit dhe aktivistit për të drejtat e njerëzve me ngjyrë.