Adrift (2018)
PRISNI 5 SEKONDA



Loading...

Adrift (2018)

1631
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 6.7

Historia e vërtetë e Tami Oldham dhe Riçard Sharpit, të cilët po lundronin krejt të vetëm në oqean, gjatë një prej uraganeve më katastrofike në histori. Pas stuhisë, Tami e gjen Riçardin të lënduar rëndë dhe jahtin e tyre, të shkatërruar. Ajo duhet të gjejë forcën dhe vendosmërinë për të shpëtuar.