A Star Is Born (2018)

A Star Is Born (2018)

420
Viti: 2018 Cilësia: HDRip IMDb: 8.2

Një muzikant ndihmon një këngëtare të re të bëhet e famshme, edhe pse karriera e tij fundoset përditë e më shumë për shkak të moshës dhe alkoolit.Loading...