A Clockwork Orange (1971)
PRISNI 5 SEKONDALoading...

A Clockwork Orange (1971)

2365
Viti: 1971 Cilësia: HD IMDb: 8.3

Kreu i një bande që punon për të kryer dhunë të çdo lloji, pasi lihet nga shokët e tij në duart e policisë, ai dënohet dhe burgoset, ndërkohë atij i ofrohet dhe një mundësi për liri: në këmbim që ai t'i nënshtrohet një terapie eksperimentale, por plani nuk shkon siç duhet...