10×10 (2018)

Loading...

10×10 (2018)

2251
98 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.1

Luisi është një djalosh i zakonshëm, por në realitet ai fsheh një fiksim, hakmarrje, kundër Ketit. Luisi rrëmben Ketin në mes të ditës dhe e çon në shtëpinë e tij, ku e mbyll në një dhomë dhe përpiqet të nxjerrë një sekret të errët nga e kaluara e saj.